06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Zorg zp collectief brainstormavond

Donderdag 14 oktober komen er op initiatief van Rolf Hoevenberg een 14-tal zorg Zp’ers uit Meppel en omgeving bij elkaar. Rolf wil een brainstormavond organiseren om te zien of we ons als groep of een soort van collectief kunnen verenigen en op die wijze zichtbaarder richting grote organisaties kunnen treden zoals de Gemeenten, de GGZ en Welzijnswerk. Zelf ben ik daar ook bij aanwezig omdat mij dit in principe een interessant idee lijkt.

Er werken veel zorgaanbieders als Zp’er. Deze zorgaanbieders zijn kleine spelers maar hebben veel groots te bieden:

  • geen of korte wachttijden
  • maatwerk
  • een hele persoonlijke benadering en behandeling
  • altijd dezelfde begeleider, behandelaar of therapeut
    De mens staat bij deze echt centraal!

Deze kleine zorgaanbieders zouden de reguliere zorg en de zorgorganisatoren enorm kunnen ondersteunen. Maar deze grotere organisaties zien dan vele kleine eilandjes om zich heen, waar ze vaak te weinig van weten of moeilijk kunnen vinden.

Dus iets van een collectief is misschien niet zo’n raar idee!

Deze avond wordt gevuld met het uitwisselen van ideeën en het aanhoren van de behoeften van de aanwezigen en waar men zoal tegen aanloopt. Het is een sprankelende avond. Een ieder gaat naar huis om zich te beraden en om binnenkort opnieuw bij elkaar te komen.

Wordt vervolgd!

Related Posts