06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Wat staat mij te wachten tijdens een regressietherapie sessie?

Tot de Kern Gekomen

De regressietherapie begint altijd in alle rust met een kennismakend gesprek. Dit vindt plaats in een veilige en respectvolle setting. Daarna ga ik je vragen om comfortabel plaats te nemen en je ogen te sluiten. Ik help je om in een diepe concentratie te komen. Het is geen hypnose. We houden steeds contact. We werken met de indrukken van jouw zelf.

En dan gaan we speuren naar de veroorzakende situatie of situaties. Dat kunnen overtuigingen van jezelf zijn, van familie, van de kerk of anderen uit je omgeving. Dat kunnen inprentingen zijn van een moment dat je dat niet goed begreep. Het kunnen nare gebeurtenissen zijn. Dat kunnen traumatische gebeurtenissen zijn. Ik vul niets in, we houden alles open.

We gaan energie uitwisselen waar je je een stuk beter van gaat voelen. Het gaat inzichten geven, waar je weer mee verder kunt en blokkades worden opgeheven.

Regressie werkt diep. Een sessie kan 1,5 tot 2 uur duren. En is altijd maatwerk.

Ook ga ik je vragen om na de sessie de opgedane inzichten te laten doorwerken door er regelmatig bij stil te staan. Het is werktherapie.

Neem na de sessie wat extra rust en drink extra water. En ervaar dat je aan je ontwikkeling werkt, en je leven in eigen hand hebt!

Of neem telefonisch contact op 06-48 64 10 94