06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Hoofdpijn verhelpen, migraine verhelpen

Hoofdpijn verhelpen, migraine verhelpen

Ik heb last van hoofdpijn of migraine, hoe kom ik ervan af?

Hoofdpijn verhelpen en migraine verhelpen met regressietherapie

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn, omdat je te lang hebt zitten studeren, te weinig water of te veel alcohol hebt gedronken of omdat je dag veel te vol was met afspraken en activiteiten. Maar als je structureel last van hoofdpijn hebt of juist in specifieke situaties en de hoofdpijn belemmert je in je doen en laten, in je functioneren, dan is het zinvol om dit nader te belichten en uit te zoeken hoe dit ontstaan is. 

Wat is hoofdpijn?

Hoofdpijn is een zeer veel voorkomende klacht die heel veel verschillende oorzaken kan hebben. Twintig procent van alle Nederlanders heeft minstens één keer in de week hoofdpijn. 2,5 miljoen mensen in Nederland hebben migraine. Er zijn verschillende typen pijn. Kloppende, stekende, bonkende, of zeurende  hoofdpijn. Het type pijn en de intensiteit ervan varieert per soort hoofdpijn. Drie veel voorkomende soorten hoofdpijn zijn: spanningshoofdpijn, migraine en clusterhoofdpijn

Wat is migraine?

Migraine is een heftige bonzende hoofdpijn. De hoofdpijn zit meestal aan een kant van je hoofd en kan grofweg 4 tot 72 uur duren. Bij een migraine aanval kan je misselijk zijn en moet je soms overgeven. Ook kun je vaak niet goed tegen licht en geluid. Door de heftigheid van de klachten is het vaak niet goed mogelijk om goed te functioneren op school of op het werk.


Facebook