06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Moeheid

Verhelpen moeheid

Ik heb last van moeheid: hoe kom ik ervan af?

Verhelpen moeheid met regressietherapie

Waarom voel ik me de laatste tijd zo moe, futloos, opgebrand, afgebrand, als een zoutzak, zandzak, in malaise…

Waarom ben ik zo
snel ziek,  heb ik snel de griep,

Waarom heb ik
zo weinig weerstand, minder weerstand
Zo weinig energie

is dat sinds een bepaalde gebeurtenis of zomaar uit het niets? Heb je geen idee maar denk jij; ik wil hier vanaf? 

Met regressie kun je de oorzaak opsporen, begrijpen en oplossen of verlichten. De oorzaken kunnen divers zijn. Tijdens de sessie zal dat blijken. Iedere sessie is dan ook maatwerk.

 Wat is moeheid?
Iedereen is wel eens moe. Moeheid zou je kunnen beschrijven als een gebrek aan energie. Het lukt niet goed meer om datgene te doen wat je zou willen of moeten doen. Je voelt je niet zo fit als anders. Bewegen, praten, denken, alles gaat moeilijker vanwege de uitputting. Je wilt eigenlijk het liefst slapen.

Ongeveer een kwart van de Nederlanders heeft last van moeheid, vrouwen vaker dan mannen. Jongeren zijn vaker moe dan 50-plussers, en ook ouders met kleine kinderen zijn vaak bekaf.

Wanneer je moe bent, bijvoorbeeld na een feestje of na een nachtdienst, gaat dat meestal na 1 of 2 nachten goed en lang genoeg slapen weer over.

Ben je  langdurig moe en gaat het je dagelijkse leven sterk beïnvloeden, dan is moeheid echt een probleem.  Wellicht dat regressietherapie een oplossing kan bieden. Neem gerust eens contact met mij op.


Facebook