Energetische opschoning

regressietherapie

Energetische opschoning

Tijdens een energetische opschoning gaan we je lijf en je gevoelens bij langs. En we gaan hierin opschonen. 

We dragen allemaal ´zaken´ van een ander met ons mee; inprentingen, een nare of vreemde opmerking, boze blikken, beïnvloedingen etc.

Of iets zit je op je nek of op je rug, dat ook daadwerkelijk lichamelijke pijn op kan leveren. Of iets zit in je systeem. 

Mogelijk draag je schuld of schaamte bij je vanwege bepaalde voorvallen. 

Ik breng je, met je aandacht naar binnen en in een diepe concentratie. Daar kunnen we zaken gaan opsporen en uit je lijf en uit je systeem zetten. En daarna bekijken we wat je er mee moet, of je er iets van moet leren of dat het weg kan of teruggeven kan worden. 

Een opschoning duurt een uur, inclusief kort voor- en nagesprek

Het doel van de energetische opschoning is dat je je beter gaat voelen, lichter, vitaler en krachtiger. De energetische opschoning maakt je gezonder. 

Het is duidelijk geen Regressiesessie. In Regressie gaan we dieper op zaken in, en onderzoeken we veel meer. 

De energetische opschoning is in te zetten bij;

       Vermoeidheid

       Onrust

       Boosheid of frustratie

       Onzekerheid

De energetische opschoning is heel geschikt om maandelijks of tweemaandelijks te herhalen om je vitaliteit op peil te houden.

De opschoning is niet geschikt om diep liggende problemen, vast gezette overtuigingen of trauma’s mee te behandelen, daarvoor is Regressie weer heel geschikt. 

Wel kan de opschoning dienen als een opstap naar een Regressiesessie.

 

Over regressietherapie praktijk Tot De Kern Gekomen nabij Steenwijk

De regressietherapie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Nijeveen, nabij Steenwijk. Nijeveen is per auto prima te bereiken vanuit Steenwijk. Ook met de bus is de regressietherapie praktijk goed te bereiken. De bus (Lijn 40) vertrekt vanaf het station in Steenwijk en komt uit in Nijeveen. Parkeren en aanbellen kan achter het pand. Nijeveen ligt aan de zuidkant van Drenthe, bijna op een kruispunt met Overijssel en Friesland. En is prima bereikbaar voor noord Nederland, oost Nederland en midden Nederland.

regressietherapie friesland

Benieuwd of regressietherapie Steenwijk uitkomst kan bieden bij jou probleem?

Neem dan gerust contact met mij op. Dan spreken we dit samen door.