06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Even voorstellen

Regressietherapiepraktijk Tot de Kern Gekomen
Even voorstellen

Henny Boersma-Smits

Mijn naam is Henny Boersma-Smits. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen, hun doen en laten en hun levensverhalen. En in persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Op mijn 43e raakte ik overspannen, ‘mijn potje zat vol’ en ik ging opzoek naar hulp om weer verder te kunnen. Daarbij heb ik geleerd dat werken aan jezelf het beste is dat je kan doen. Daarbij heb ik veel zelfkennis op gedaan. 

Op mijn 48e kwam ik in aanraking met Regressietherapie en ging me er in verdiepen. Ik werd gelijk erg enthousiast en ben de 3-jarige H.B.O. opleiding aan het Tasso Instituut gaan volgen om af te studeren als Regressie- en Reïncarnatietherapeut. Vervolgens heb ik nog de opleiding Psycho-Sociale basiskennis gevolgd. Tevens volg ik bij- en nascholingen en bezoek ik intervisies met collega-therapeuten. 

Ik pas de technieken van Regressie graag toe in de overtuiging van hun diep werkende en transformerende effecten. En ik vind het prachtig dat ik daarmee kan bijdragen aan de ontwikkeling, het welzijn en de gezondheid van anderen.

Benieuwd of regressietherapie iets voor jou is?

Neem dan gerust contact met mij op. Dan spreken we dit samen door.