06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Fobieën​

Fobieën

Welkom op de website van Regressietherapie praktijk Tot De Kern Gekomen

Fobieën

De definitie voor fobie is; het hebben van een hevige, onredelijke angst voor een bepaald object of een bepaalde situatie. 

Onredelijk wil niet zeggen dat je je aanstelt of overdrijft. Je ervaart dit echt zo. Vaak ben je, je er zelf ook van bewust dat de bedreiging van de situatie of het object niet in verhouding staat tot jou gevoelens van angst. 

Je hebt de neiging om de situaties of objecten waar je bang voor bent te gaan vermijden. Dat is begrijpelijk maar het vermijdingsgedrag houdt de angst alleen maar in stand.

Je hebt een overmatige angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties. Vaak om onduidelijke redenen. Of misschien ken je de reden wel. In beide gevallen kunnen we met regressie naar die reden kijken, eventueel herbeleven en doorwerken. Met als doel de angst te verbeteren of te laten verdwijnen.

Fobieën zijn onder te verdelen in:

–       Agorafobie

–       Sociale fobie

–       Specifieke fobie (enkelvoudige fobie)

Maar kent vele varianten. Informeer of regressie geschikt is om toe te passen op jou gevoelens van angst. 

Over regressietherapie praktijk Tot De Kern Gekomen in Drenthe

De regressietherapie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Nijeveen, gemeente Meppel. Nijeveen is per auto prima te bereiken en ligt dichtbij de A32 en de A28. Ook per trein is de regressietherapie praktijk goed te bereiken. De trein stopt in Meppel. Op het station zijn er OV-fietsen beschikbaar. Naar Nijeveen is het dan een klein half uurtje fietsen, wat erg lekker kan zijn voor en na de sessie. Ook rijdt er doordeweeks ieder uur een bus naar Nijeveen. In overleg haal ik je van het station in Meppel. Parkeren en aanbellen kan achter het pand. Nijeveen ligt aan de zuidkant van Drenthe, bijna op een kruispunt met Overijssel en Friesland. En is prima bereikbaar voor noord Nederland, oost Nederland en midden Nederland.

regressietherapie friesland

Benieuwd of regressietherapie iets voor jou is?

Neem dan gerust even contact met mij op. Dan spreken we dit samen rustig even door.


Neem gerust eens contact met mij op


Facebook