Innerlijk kind werk

regressietherapie

Innerlijk kind werk

Iedereen maakt in zijn leven wel eens een nare gebeurtenis mee. Op zo’n moment trek je je terug in jezelf, je bevriest of je stokt. Of je gaat juist in een hele alerte stand staan. Dit kan jaren zo blijven. Door terug te gaan naar die gebeurtenis en het kind van toen aandacht te geven, te zien en te horen herstel je een stuk van je ontwikkeling. Er wordt alsnog recht gedaan aan dit kind. Dat deel van jou dat stil is blijven staan mag weer mee ontwikkelen en mee groeien. Je gaat je daar weer completer door voelen.

Na de sessie blijf je dit kindsdeel van jezelf ook nog koesteren ter bestendiging. Regressietherapie is werktherapie! 

Het kan gaan om kindsdelen uit je jeugd maar het kan ook om delen van jezelf gaan van een paar jaar geleden. 

Van deze techniek ga je je weer goed voelen. Ze wordt in praktisch iedere sessie toegepast. Of als sessie vullende techniek gebruikt. 

Over regressietherapie praktijk Tot De Kern Gekomen in Drenthe

De regressietherapie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Nijeveen, gemeente Meppel. Nijeveen is per auto prima te bereiken en ligt dichtbij de A32 en de A28. Ook per trein is de regressietherapie praktijk goed te bereiken. De trein stopt in Meppel. Op het station zijn er OV-fietsen beschikbaar. Naar Nijeveen is het dan een klein half uurtje fietsen, wat erg lekker kan zijn voor en na de sessie. Ook rijdt er doordeweeks ieder uur een bus naar Nijeveen. In overleg haal ik je van het station in Meppel. Parkeren en aanbellen kan achter het pand. Nijeveen ligt aan de zuidkant van Drenthe, bijna op een kruispunt met Overijssel en Friesland. En is prima bereikbaar voor noord Nederland, oost Nederland en midden Nederland.

regressietherapie friesland

Benieuwd of regressietherapie helpend kan zijn bij jou klacht?

Neem dan gerust contact met mij op. Dan spreken we dit samen door.