06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Het opstellen van organen

Regressietherapie in Drenthe

Ken je familieopstellingen,  family constellations of systeemopstellingen?  Een opstelling geeft heel veel inzicht over hoe je jezelf voelt, verhoudt en gedraagt ten opzichte van anderen. En hoe zij dit doen ten opzichte van jou.  

Het ‘opstellen’ van organen geeft heel veel inzicht over de werking van dat orgaan, hoe en wanneer is het ontstaan dat dit orgaan slechter is gaan werken. Wat is het nodig? Er kunnen meerdere organen worden opgesteld of slechts een. Ook kunnen er emoties worden meegenomen in de opstelling zoals verdriet, angst, schuld en schaamte. Indien nodig ook personen uit je omgeving. 

Als de oorzaak gevonden is, is de oplossing nabij. 

Je hebt inzicht gekregen en je orgaan heeft aandacht gekregen. Opstellingen brengt het orgaan weer in balans.

Hoe werkt het opstellen van organen?

Je kiest zelf welke organen je wilt opstellen en geeft ze een plek op de vloer of te wel in het systeemveld. Door te gaan staan op dit orgaan ga je ervaren hoe dit orgaan functioneert. Door open vragen te stellen gaan we speuren wat dit orgaan nodig is. Het is heel bijzonder maar je zult ervaren dat er transformatie plaats vindt! 

Waarop zijn opstellingen van toepassing?

  • Op je hart, longen, darmen etc.
  • Op je vrouwelijke organen.
  • Op je mannelijke organen.
  • Op je hormoonstelsel.

Opstellingen werken nog een tijd door na de sessie. Ook krijg je opdrachten mee om de werking door te laten werken en te bestendigen.

Benieuwd of regressietherapie iets voor jou is?

Neem dan gerust contact met mij op. Dan spreken we dit samen door.