06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Regressie en vaginisme

Regressie en vaginisme

Welkom op de website van Regressietherapie praktijk Tot De Kern Gekomen

Ik ben een scriptie aan het schrijven over vaginisme omdat dit een complex probleem is met veel lading en onzekerheid. Ik ben er van overtuigd dat regressie veel kan bieden bij vaginisme. Inmiddels heb ik met meerdere cliënten gewerkt. Bij hen treedt na iedere sessie meer ontspanning op.  

Regressie gaat terug naar de veroorzakende lading, (onbewuste) overtuiging, of ervaring. Door deze oorsprong bij langs te gaan, eventueel te herbeleven en inzichten op te krijgen, kun je dit los laten en blokkades opheffen. Er wordt gewerkt in een diepe concentratie en op onderbewust niveau. Regressie werkt diep en effectief. En aanraking is niet nodig.

Het is een hele andere benadering van en invalshoek voor het probleem. Er hoeft niet altijd een trauma aan ten grondslag te liggen. Het kunnen ook ladingen of opvattingen zijn van jezelf, of van personen uit je omgeving. We houden alles open.

Deze scriptie (altijd geanonimiseerd) presenteer ik weer aan klasgenoten en afgestudeerde regressietherapeuten, waardoor zij weer kennis kunnen nemen van mijn bevindingen en waardoor het probleem onder de aandacht wordt gebracht en een bredere aanpak krijgt.

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van vrouwen en meisjes die last hebben gehad van vaginisme. Dit kan een goede aanvulling zijn op mijn scriptie. Ook jullie ervaringen blijven anoniem!

Je kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. En ik ben altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Ook kun je een p.b. op mijn Facebook achterlaten.

Met vriendelijke groet,

Henny


Facebook