06-48 64 10 94
·
Nijverheidsweg 19, 7948 NE Nijeveen
·
henny@totdekerngekomen.nl

Reviews

Reviews

Reviews Regressietherapie

“Als kind had ik altijd buikpijn. Vooral na het eten kreeg heftige krampen. Ik kon moeilijk verteren denk ik. Was een gevoelig kind denk ik. En ik denk dat er veel meer bij mij binnen kwam dan alleen maar de ongetwijfeld goede voeding waar mijn ouders voor zorgden. Maar ik heb dat afgeleerd. Liet niet alles meer binnen komen. Werd sterker en krachtig. De buikpijn verdween.

Ik werkte in de zorg. Dat paste bij mij en ik vond het heerlijk. Er zijn … voor een ander, daar kreeg je zoveel dankbaarheid voor terug.

Later volgde er een periode dat er veel op mijn bord kwam. Er gebeurde te veel, te vaak en in een te korte tijd. Maar ik was inmiddels sterk en krachtig geworden. Met mij ging het altijd goed.

Na een tijd van tegenslag, zorg en verdriet pakte ik mijn werk weer op … in de zorg!

Toen kreeg ik weer vaak buikpijn. Het ging wel goed met mij maar mijn darmen waren niet gelukkig. Veel onderzoeken, maar er kwam niets uit. Onbegrepen klachten. Vage klachten waar men geen goed garen van kon spinnen. Dus moest ik doorgaan en negeren. Dat was het beste en dat kon ik wel.

De klachten verdwenen soms een tijd. Of ik wilde ze niet voelen. Maar er knaagde iets … het had iets met verteren te maken. Ik stond steeds vaker “aan”. Sliep hierdoor slecht. Dat was erg vermoeiend. Mijn klachten escaleerden. En ik wist ook eigenlijk wel wat er knaagde. Maar wat wilde ik er mee? Wilde ik er eigenlijk wel wat mee?

Regressietherapie. Tot de Kern Gekomen. Ik was er nog niet toe gekomen. Henny: ik las over haar, ik kende haar. Wat ik over haar las sprak mij aan, als mens sprak zij mij aan. Gewoon, gevoel, vertrouwen.

In slechts drie sessies kwam het naar boven: waar ik zo boos over was, wat mij frustreerde, verdriet waarvan ik niet tot in de Kern kon komen. Al zo lang. Het kwam allemaal langs. Zij leerde mij ombuigen. Er anders naar kijken. Ik kan er naar glimlachen. Ik kan het omarmen.

Ik wandel graag. Wandel veel en steeds meer omdat ik nu de vogels hoor fluiten, het gras nu groener is. Het daardoor stiller wordt. In mijn hoofd. Zodat ik zomaar “uit” kan staan.

Ik heb nu een fantastisch arts die mij serieus neemt. Niks vage klachten. Een arts die ook tot de Kern wil komen. De buikpijn is nog niet helemaal weg. Maar ik ga als een speer. Omdat het in mijn hoofd anders is: ik sta niet altijd meer “aan”, ik was een gevoelig kind en mag dus voelen, met een glimlach omarmen dat wat er altijd was. Regressietherapie heeft voor mij zo helend gewerkt. Dankjewel Henny Boersma.

Zomaar een stille groet van een blije klant.”

“Dank voor de reis. Ik ben nog nooit zo moeilijk in een terugblik gekomen, bijna in weerstand omdat het ook zo heftig was. Fijn dat je mij er toch in geleid en begeleid hebt. Nog steeds een beetje onwerkelijk. De laatste dagen rustig aan gedaan en de eerste dagen veel gevoeligheid en een hele sterke sensitiviteit op mijn smaak en reuk gehad. Maar ik heb nu ‘rust’ gekregen.”

“Dit is magisch hoor. Je doet magisch werk. Heel bijzonder. Echt heel knap. Dit zou iedereen moeten doen. Het is een kadootje voor jezelf. Iedere cent waard. Je doet je naam eer aan!”

“Wat een bijzondere, mooie en zuivere ervaring was de intense sessie van een paar dagen geleden. Ik merk dat het nog na werkt en laat dat gebeuren!”

“Ik wil je graag even vertellen dat ik me sinds de eerste sessie echt anders ben gaan voelen, rustiger en het lukt me meer om op mezelf te vertrouwen. Mijn rugzak is een stuk lichter geworden.”

“De sessie(s) heb ik als heftig ervaren, echter achteraf gezien kan ik zeggen dat het meer dan waard is. Tijdens de sessie zelf is Henny er om je te begeleiden in het proces, dit doet ze op een prettige wijze. Waardoor ik instaat was om de pijnlijke situatie te doorvoelen en doorleven. De naam van de praktijk ‘tot de kern gekomen’, sluit in mijn beleving dan ook volledig aan met wat het doet. Na vier sessies kan ik al zeggen dat ik een dusdanige verbetering ervaar in mijn welzijn.”

“Het gaat eigenlijk heel goed. Heb erg veel aan je hulp gehad. Ben blij dat ik die stap gezet heb. Waarvoor nog mijn dank.”

“Ik verbaas me zo over de sessies en de uitwerkingen ervan. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld, steeds meer in balans, in mijn eigen kracht en vertrouwensvol voor de toekomst. Ik had vaak het gevoel dat de stress me de baas zou worden en slikte veel ontspanningsmiddelen, en dat is beide sterk verminderd. Zo fijn. Ik word weer een leuker en ontspannener mens. Een tijd ging het zo slecht met me dat ik destructieve neigingen kreeg en van daaruit verwaarloosde ik mezelf, nu heb ik meer energie en zin om mezelf ook goede dingen te gunnen. En het lijkt ook wel of ik andere mensen minder ‘nodig’ heb, ik ontmoet ze nu meer omdat ik bij ze wil zijn en minder voor veiligheid of steun. Er ontstaat een soort ‘zeker-weten’ gevoel in mij, dat ik het best wel weet en kan, en ook op mezelf kan vertrouwen. En dan heb ik ook de indruk dat door het bovenstaande hele mooie dingen op mijn pad komen in de vorm van ontmoetingen en waardering op mijn werk, gewoon om wie ik ben. T bruist gewoon een beetje van binnen. Ik voel me dankbaar voor onze ontmoetingen en het werk wat we samen verrichten.”

“God wat ben ik blij dat ik hier heen gegaan ben. Je hebt me heel goed geholpen!”

“Mijn leven is fundamenteel veranderd. Ik sta nu veel steviger in het leven, doelbewuster. Ik voel dit echt bij alles wat ik doe. Ik mag er zijn!”

Reactie op een online sessie : “Dit is online heel goed in te zetten en misschien nog wel fijner, in je eigen omgeving.”

Reviews Energetische Opschoning en deelnemers aan het onderzoek voor mijn scriptie

Vandaag mijn gekregen waardebon verzilverd. De “Energetische Opschoning” van Henny Boersma van “Tot de Kern Gekomen” is een aanrader!

“Tijdens de opschoning was het alsof ik mijn oude huid letterlijk van mij afstroopte. Dit was een huid die mij beperkte. Ik zit nu 2 weken in mijn nieuwe huid en het voelt fantastisch. Het belangrijkste is; de rem is eraf. Ik ervaar meer energie, meer ruimte, het verdriet is over, ik gun mijzelf nu meer. Alles is duidelijker, waar ik voor sta. Ik ervaar veel meer plezier in het leven. Ik ervaar bijna dagelijks ander gedrag bij mijzelf en dat voelt zo goed.”

“Ik vond de Energetische Opschoning sessies die ik heb gehad verhelderend en interessant, ik denk dat het sowieso goed was om de stap te nemen om te gaan werken aan mijn mentale gezondheid. De sessies waren fijn en comfortabel en ik voelde me heel ontspannen bij Henny. Ik ben ook tot een aantal goede inzichten gekomen over mezelf en de manier waarop ik in elkaar zit.”

“Het lijkt alsof het voor mij een manier is om te ontladen.”

“Ik dacht, dit is een soort mindfulness, maar het is veel meer, het gaat veel dieper, het maakt veel los!”

“De laatste sessie was erg bijzonder. In deze vreemde tijden toch wel weer een duidelijk inzicht in mijzelf gekregen. Het leven accepteren zoals het loopt blijft een levensles voor mij, erg lastig merk ik iedere keer weer, zit diep geworteld. Blijkbaar kan iets wat je op 4 jarige leeftijd meemaakt je drastisch vormen.”

“Heel erg bedankt voor de fijne sessies, ik heb er heel veel aan gehad!”

“Ik heb het wel als intensief ervaren, maar ook als heel helpend/goed resultaat. Wel veel oude hoofdstukken die ik weer opnieuw doormaak, ze zijn heel intens, maar duren minder lang dan voorheen en ik kan er beter uitkomen.”

“Waar ik regelmatig naar op zoek ben is de balans vinden in mijn psychische welzijn. Niets lastiger dan dat, vind ik, wellicht door mijn hoog gevoeligheid of door de tegenslagen die ik voorgeschoteld kreeg. Zo kwam Henny op mijn pad, ik schommelde nogal in emoties en zocht contact. Bijzonder vertrouwt voelde het aan, ze stelt je gerust, geeft alle ruimte voor waar dat nodig is.
Niets is gek of raar.”

“Het is geen hypnose maar toch ben je erg ver weg, begeleid door de rustig stem van Henny dreef ik af naar mijn gevoelens en herinneringen, hoorde ik mezelf dingen zeggen zonder dat ik me daar echt bewust van was. En zodra ik het hoorde wist ik dat dat het onderliggende probleem zo mooi bloot legde, ik deed dat, maar toch voelde het niet té dichtbij. Nu na 3 sessies heb ik best veel al opgeschoond vind ik zelf, nog niet eerder boekte ik zoveel progressie dan met andere therapie, en ik heb heel veel geprobeerd. Misschien is het bizar om het te vergelijken maar een ander gaat naar de sportschool elke week om zich fit te voelen, door dit traject te hebben doorstaan kan ik er weer een poos tegenaan. Zo voelt het. Mentale stabiliteit.”

“Ik vond de energetische opschoning waardevol, omdat je goed luistert naar wat er op dat moment in je lichaam speelt. Daar naar toe gaan kan eerst voor onrust zorgen, maar later vallen dingen ook wel ‘op z’n plek’. Ik vond het in ieder geval erg waardevol. Vooral de manier hoe jij het aanpakt. Ik zou het dan ook zeker aanbevelen. (heb ik ook al gedaan, is vrijdag al iemand bij je geweest). Ik wil binnenkort ook wel weer een afspraak maken. Maar daar kom ik nog even op terug. Er loopt nu even teveel om er ruimte voor te maken. Ik vond het ook heel erg leuk om met je gewerkt te hebben!”

“Ik heb er veel aangehad. Ik durf nu beter voor mijzelf te kiezen. Ondanks de emoties van de ander toch bij mezelf te blijven. Het heeft me heel goed gedaan.”

“Ik stapte dit mini-traject helemaal blanco in. Ik wist niet wat ik moest verwachten maar daarnaast was ik erg benieuwd. De eerste afspraak heb ik als erg goed ervaren. Ik snapte de manier van werken en kon mijzelf er redelijk goed in vinden. De tweede afspraak was een stukje minder. Ik had na afloop veel hoofdpijn en ik moest naar mijn mening veel nadenken over wat ik moest antwoorden. Ik denk zelf dat dit heeft gelegen aan het onderwerp van het gesprek. Zoals ik al eerder heb verteld in dit bestand denk ik dat het bij mij erg ligt aan het onderwerp. De derde keer heb ik denk ik ervaren als de beste keer. Dit kwam mede door het onderwerp wat we hebben behandeld en hoe we dat hebben “opgeschoond”. Al met al ben ik erg bij dat ik hier aan heb mee kunnen doen en ik wil Henny dan ook heel erg bedanken voor deze ervaring en hulp.
Dankjewel.”

“Met dit onderzoek heb ik handvaten gekregen om voor mijzelf de boel op een rijtje te zetten, waardoor ik meer rust kan creëren voor mijzelf. Daarnaast merk ik dat er iets is veranderd in de positieve zin, maar exact waar weet ik nog niet. Ik heb veel gehad aan het onderzoek, blijf dicht bij jezelf en je onderbewustzijn is sterker dan ik dacht.”

Benieuwd of regressietherapie iets voor jou is?

Neem dan gerust contact met mij op. Dan spreken we dit samen door.